Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Tvangsauktion

Tvangsauktion - Rådgivning ved køb og salg

Spørg advokaten ved køb af hus på tvangsauktion

Overvejer du at købe hus på tvangsauktion, bør du være opmærksom på både fordele og ulemper ved købet. En klar fordel er den økonomiske gevinst ved at få et hus til lavere pris end normalt, men en ulempe er, at der ikke udarbejdes en tilstandsrapport og således heller ikke tegnes ejerskifteforsikring. Du kan således risikere at stå med et hus med fejl og mangler, der ikke var synlige ved første øjekast. Lad os rådgive dig gennem hele processen, så du er sikker på ikke at få ubehagelige overraskelser efterfølgende.

Vi kan rådgive dig omkring køb af hus på tvangsauktion både før, under og efter købet, herunder gennemgang af udbudsmaterialet og især, hvilke udgifter du som køber skal betale ud over den sum, du har budt på huset.

Vi kan desuden fungere som budgiver på vegne af køber, og vi kan hjælpe ved hjemtagelse af auktionsskøde hos fogedretten.

Ret til advokathjælp ved salg af hus på tvangsauktion

Står du i den uheldige situation, at dit hus skal sælges på tvangsauktion, har du krav på at få beskikket en advokat, der kan varetage dine interesser og rådgive dig gennem den svære proces. Du vælger selv, hvilken advokat du ønsker beskikket.

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi erfaring med at bistå hele vejen gennem processen i forbindelse med tvangsauktioner, så du kommer gennem forløbet på bedst mulige vis.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.