Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Dødsbo - opgørelse, bodeling og skifte

Dødsbo - opgørelse, bodeling og skifte

Har du mistet en slægtning eller nær pårørende er der mange ting at tage stilling til midt i sorgen. I den svære tid kan vi hos Advokathuset Helle Larsen hjælpe med at få styr på alle spørgsmålene og de praktiske detaljer omkring dødsboet, skifte og bodeling.

Midt i en i forvejen svær situation kan det være svært at overskue, hvordan man får gjort dødsboet op. Der kan f.eks. være mange arvinger, og det kan være uklart, hvem der skal arve hvad, eller mange ønsker til, hvordan det hele håndteres. Vi hjælper jer til overblik over rettigheder, regler og den korrekte fordeling af arven, så fordelingen af boet sker lettest muligt og uden gnidninger mellem de efterladte.

Vi står klar til at hjælpe med alle spørgsmål omkring dødsboet

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi hjulpet mange familier med dødsboet, og vores store erfaring på området gør det muligt at give jer den bedste rådgivning undervejs. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Korrekt fordeling af arven
  • Praktisk gennemførelse af bodeling og skifte
  • Betaling til eventuelle kreditorer
  • Salg eller udlægning af eventuel fast ejendom til en eller flere arvinger
  • Rådgivning om skatte- og afgiftsmæssige spørgsmål.

Vi sørger naturligvis for at indsende f.eks. åbningsstatus for boet og boopgørelsen samt betale boafgiften og dødsboskatten til tiden, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

 
 
Husk også, at du i forbindelse med dødsfald har mulighed for at få et gratis rådgivningsmøde hos os, så vi kan hjælpe dig med at få et overblik over situationen.

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.