Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Bolig

Ejendomsret

- køb, salg og udlejning af fast ejendom

Det at skifte bolig er et stort skridt i de flestes liv. Der er mange drømme forbundet med at flytte i nyt, og salget af det gamle er ofte et farvel til en del af ens fortid. Samtidig er der mange penge på spil, og det kan være svært at overskue alle detaljer i kontrakterne - og gøre alle parter glade og tilfredse undervejs.

Ejendomsretlig advokathjælp ved køb, salg og udlejning af fast ejendom kan sikre en gnidningsfri proces både før, under og efter, at aftalerne indgås. Med hjælp fra en advokat inden for ejendomsret kan du sikre dig, at der er rene linjer omkring aftalerne, og du kan forebygge de fleste af de tvister og uoverensstemmelser, der kan opstå under handel og udleje af fast ejendom. 

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi stor erfaring inden for ejendomsret. Vi kan hjælpe med rådgivning vedrørende køb, salg og udlejning af fast ejendom, uanset hvilken situation du står i. 

Inden for ejendomsret kan vi bl.a. hjælpe dig med:

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.