Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Testamente og arv - Hvem arver mig?

Testamente og arv

- Hvem arver mig?

Når man går bort, indeholder arveloven regler, som passer til de fleste menneskers ønsker om, hvem der skal arve. Der er dog en række situationer, hvor arveloven ikke er nok, og du kan have brug for et testamente, hvis du har specifikke ønsker til, hvem der skal arve dig, eller hvordan arven skal fordeles.

Det kan være, du vil testamentere bestemte ejendele eller dele af din formue til bestemte personer eller organisationer, eller måske handler det om at sikre din samlever økonomisk, hvis I har fælles ejendom eller bolig. Det kan ogsås være, hvis du ønsker at begrænse arven til en arving, du ikke har kontakt til, eller som ikke vil kunne få glæde af arven.

Typisk kan du have brug for at overveje et testamente:

 • hvis du og din ægtefælle har både ”dine, mine og vores børn”
 • hvis du er single og ikke har børn
 • hvis du er single og har børn
 • hvis du bor sammen med en, som du ønsker skal arve dig
 • hvis et af dine børns liv ikke kører helt ”på skinner”
 • hvis du gerne vil sikre, at dine svigerbørn ikke får andel i det, som du efterlader dig
 • hvis du eller din ægtefælle har haft alvorlige økonomiske problemer
 • hvis du er gift igen
 • hvis du står i en skilsmissesag, der trækker ud
 • hvis du selv vil bestemme, hvem der skal arve - eksempelvis en særlig organisation eller lignende.
   

Opret testamente og bestem selv, hvem der skal arve

Ønsker du selv at bestemme, hvem der skal arve dig, kan vi hjælpe dig med at oprette testamente, hvor dine ønsker til arvinger og bodeling beskrives.

Har du ingen børn eller ægtefælle, vil arven normalt gå til dine forældre og/eller søskende. Ønsker du, at arven skal gå til andre, fx en nær ven eller en velgørende institution, skal du oprette testamente.

Uanset hvilke ønsker du har i forhold til, hvem der skal arve dig, kan vi rådgive dig om muligheder og hjælpe med at udarbejde et testamente, der passer til dine ønsker. 

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår herssss

 

 

Info-aften om arv

Er du i tvivl om, hvem der arver dig, kan du deltage på en af vores info-aftener. Hold øje med vores hjemmeside eller på facebook, hvor vi vil annoncere dato og tidspunkt for aftenerne.

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.