Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Erstatning ved ulykke, uheld, vold og voldtægt

Erstatning, når uheldet er ude

- Hvad har du ret til?

Er du kommet til skade, fx ved ulykke/uheld eller vold, kan det være vanskeligt at få overblik over, hvilke muligheder du har for at få erstatning - fra din egen forsikring, din arbejdsplads' forsikring og fra den, der eventuelt har forårsaget skaden. Ofte står man i en svær situation med både fysiske og psykiske eftervirkninger, og netop derfor kan det være en god idé at samarbejde med en advokat, så du er sikret, at netop dine interesser bliver varetaget bedst muligt gennem sagsforløbet.

Hos Advokathuset Helle Larsen kan vi hjælpe eksempelvis:

Vi kan hjælpe dig både med rådgivning om dine muligheder og med at søge erstatning hjem fra de forskellige instanser. Det kan fx være:

  • ulykkesforsikring
  • ansvarsforsikring
  • arbejdsskadeforsikring
  • Erstatningsnævnet
  • Patienterstatningen

Vi går ind og overtager kommunikationen med forsikringsselskaberne mv., så du kan få ro til at koncentrere dig om at blive rask.

I mange tilfælde vil en del af dine omkostninger til advokatbistand blive dækket af ansvarsforsikringen/Erstatningsnævnet.

Er du i tvivl om din retsstilling, og om du har brug for advokat til at hjælpe dig? – Bestil et rådgivningsmøde, hvor vi med udgangspunkt i din situation rådgiver om processen og konkrete faldgruber, som du skal være opmærksom på.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.