Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Om os

Advokathuset Helle Larsen 

- en moderne advokatvirksomhed i øjenhøjde

Advokathuset Helle Larsen er en moderne virksomhed, der bygger på et solidt fundament med rådgivning på højeste niveau. Vi arbejder på at sikre både private borgere og virksomheders retsstilling. Og så arbejder vi for dig i et sprog, som du kan forstå.

Vi rådgiver om både familieret, erhvervsret og ejendomsret og yder rådgivning i både små og store sager. Af kompetencer kan fx nævnes behandling af dødsbo, bodeling ved skilsmisse, rådgivning ved køb og salg af bolig samt hjælp og vejledning til arv og testamente.

Vi lægger stor vægt på nærhed, og vores kunder kommer da også primært fra vores nærområde - Hadsund, Mariager, Hobro, Rebild og Arden -  men vi dækker hele området mellem Aalborg og Randers – dvs. en stor del af Nordjylland og Midtjylland.

Fakta om advokaterne:

Advokaterne hos Advokathuset Helle Larsen er alle beskikkede af Justitsministeriet og en del af Advokatsamfundet og Danske Advokater.

Vi er ansvarsforsikret hos HDI Gerling under policenr. VAS1500304. 

Advokat og indehaver Helle Larsen har møderet for Byret, Landsret og Højesteret.

Mød advokaterne

Følg os på Facebook

Fakta om huset:

Advokathuset Helle Larsen har til huse på Mejerigade 3 i Hadsund. Stedet er også kendt som "Hadsunds Gamle Elværk".

Ejendommen har gennemgået en større renovering i 2011 og danner i dag nogle fantastiske og indbydende rammer for virksomhedens ansatte og kunder.

Advokathuset Helle Larsen har i 2014 også åbnet et kontor i Hobro. Kontoret er beliggende på H. I. Biesgade 6, st., 9500 Hobro.

Støtte til lokale foreninger, velgørende formål og organisation mv.:
Advokathuset Helle Larsen bidrager hvert år til flere velgørende organisationer og formål.
Inden for det seneste år har vi blandt andet bidraget til:
 
Vi støtter naturligvis også mindre og mere lokale foreninger og organisationer.
Her kan vi nævne:
 

 

Advokatnævnet:

Advokatnævnet fører tilsyn med, at advokater overholder reglerne om god advokatskik. Advokatnævnet, der behandler klager over advokaters adfærd og salær, fastlægger det nærmere indhold af retsplejelovens standard for god advokatskik og tildeler disciplinære sanktioner i henhold til retsplejelovens kapitel 15 b. Advokatnævnet kan træffes på følgende adresse:
Kronprinsessegade 28, 1306 København K. Tlf.: 33969798. Mail: klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.