Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Dine, mine og vores børn

Dine, mine og vores børn - hvem arver hvad?

Er du i et ægteskab, hvor I har "dine, mine og vores børn", kan det være en fordel at oprette testamente, så det på forhånd er afgjort, hvem der arver hvad. Det kan dels forebygge ubehagelige situationer efter dødsfald, og dels sikre en lige fordeling af boet mellem alle børnene, eller særeje i tilfælde, hvor I ønsker at sikre, at jeres fælles børn skal modtage hele arven.

Vær også opmærksom på, at I som ægtefæller, eller hvis I bor og har børn sammen uden at være gift, kan have brug for at sikre hinanden gennem testamente, så den efterladte f.eks. kan blive boende i jeres fælles bolig og fortsat være sikret økonomisk. 

Hos Advokathuset Helle Larsen kan vi hjælpe med både rådgivning omkring jeres situation samt med oprettelse af testamente. Vores familietjek kan desuden give jer overblik over jeres situation og indblik i, hvordan I sikrer jer selv og jeres børn bedst muligt. 

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.