Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Ægtepagt

Ægtepagt - få rådgivning og hjælp til oprettelse

Ægtepagt er ikke kun for "alle andre”. I en række situationer er en ægtepagt med angivelse af særeje nødvendig, for at en aftale mellem dig og din ægtefælle er gyldig.

Mange ser en ægtepagt som noget, man opretter for at sikre sin formue, hvis man engang bliver skilt, men faktisk kan der være mange andre grunde til at oprette en ægtepagt - for eksempel hvis den ene part driver virksomhed, eller hvis den ene part har en gæld.

Overordnet set anbefaler vi, at man opretter ægtepagt:

  • hvis man gerne vil beskytte sin formue i forbindelse med en skilsmisse
  • hvis man gerne vil sikre, at arven efter bedstefar ikke skal deles ved skilsmisse
  • hvis den ene driver virksomhed, og man gerne vil afgrænse den økonomiske risiko, hvis virksomheden får problemer.
     

Få rådgivning om alle spørgsmål omkring oprettelse af ægtepagt

Der findes i dag flere forskellige former for ægtepagter - fx i forhold til særeje, pension, store gaver fra en ægtefælle til en anden eller i forbindelse med arv - og flere forskellige former for særeje, alt efter hvordan man ønsker at sikre sig.

Alt dette - og naturligvis også alle de praktiske spørgsmål, der dukker op i forbindelse med overvejelser om ægtepagt og jeres liv sammen - kan vi rådgive jer om, ligesom vi kan hjælpe jer med at oprette en ægtepagt skræddersyet til jeres behov og ønsker.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.