Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Køb af hus/lejlighed/sommerhus

Få advokathjælp ved køb af hus, lejlighed eller sommerhus

- Ved køb af bolig varetager vi dine interesser i handlen 

Køb af hus, lejlighed eller sommerhus er for de fleste den største investering, de foretager i løbet af livet. Mange penge er på spil, og der er mange penge og bekymringer at spare, hvis du tager en advokat med på råd, inden du skriver under på købsaftalen.

Ejendomsmæglere er gode til at varetage interesserne for den, der sælger boligen. De kan registrere overdragelsen, men de er ikke uddannede til at rådgive køberne om alle de ting, der også spiller ind, når du køber bolig. Derfor anbefaler vi altid, at du søger uvildig rådgivning hos en advokat, så du er sikker på, at dine interesser også varetages og sikres i handlen.

Få rådgivning og vejledning omkring køb af hus, lejlighed eller sommerhus

Ved køb af bolig hjælper vi dig til at få overblik over alle aspekter af købsaftalen, samt hvilke konsekvenser og forpligtelser aftalen pålægger dig. Det inkluderer bl.a. en gennemgang af forskellige muligheder for at finansiere købet.

Vi kan desuden hjælpe, hvis du overvejer at købe hus på tvangsauktion.

Er I flere ejere?

Køber du huset sammen med en anden, er det vigtigt, at I får aftalt en række forhold om jeres fælles ejerskab, herunder hvordan ejerskabet til huset skal være. Hvis den ene indskyder et større beløb i huset, kan det være en fordel at få en samejeaftale. Det er også en god ide at aftale reglerne for afslutning af samejet, og køber du huset sammen med din ægtefælle eller samlever, bør I drøfte, hvordan I bedst sikrer hinanden i tilfælde af død, - fx ved at skrive testamente - så den efterladte vil kunne blive siddene i huset, så længe det ønskes. 

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

 

 

Får du hjælp til huskøb hos os, tilbyder vi oprettelse af testamente til særpris

Husk: Vi hjælper også med salg af bolig.

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.