Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Persondataforordningen

Persondataforordningen

EU har vedtaget en ny databeskyttelsesforordning (GDPR), som træder i kraft den 25. maj 2018.

Formålet med denne forordning er, at beskytte personoplysninger endnu bedre end hidtil, og reglerne gælder for alle virksomheder og organisationer, der håndterer personoplysninger.

Advokathuset Helle Larsen er dermed også underlagt forordningen, og pr. 25. maj 2018 behandler vi alle persondata efter vores nye politik for databehandling.

 

Slettefrister

I henhold til persondataforordningen oplyses det, at Advokathuset Helle Larsen A/S har følgende slettefrister for personfølsomme oplysninger:

ID-oplysninger indhentet med henblik på gennemførelse af kundekendskabsprocedurer efter hvidvaskloven slettes 5 år efter den sag oplysningerne er indhentet til brug for er afsluttet.

Oplysninger, der indgår i sagsbehandlingen, slettes senest i marts måned 10 år efter sagen er afsluttet, dog er slettefristen 30 år, hvis der er tale om sager vedr. personskadeerstatning og miljøsager, og først efter vi er sikre på klienten er afgået ved døden slettes sager vedr. testamenter og ægtepagter.

Bilag i bogholderiet slettes sammen med den relevante sag. De elektroniske posteringer slettes ikke, at hensyn til Advokathuset Helle Larsen A/S’ regnskabshistorik.

Oplysninger, der skal bruges for afklaring af risikoen for interessekonflikter, jf. de advokatetiske regler, slettes ikke.

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.