Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Bodeling ved skilsmisse

Bodeling ved skilsmisse - Hvordan deler vi?

Gifte par, der går fra hinanden, har ofte brug for at få alle ejendele delt og få gjort den fælles økonomi op. I skal hver især gøre op, hvad I personligt ejer eller skylder, og et eventuelt overskud skal herefter deles mellem jer. Herudover er der spørgsmålene om alle de ting, I ejer i fællesskab - for eksempel fælles hus og bil, bankkonti og pensionsordninger.

I en sådan situation er der mange spørgsmål og forskellige veje at gå, og dine ønsker og behov er ofte forskellige fra din tidligere ægtefælles. Det kan derfor være en stor hjælp at søge rådgivning om, hvilke muligheder du har, og hvordan du sikrer dig dine rettigheder gennem hele forløbet.

Få svar på alle dine spørgsmål om bodeling ved skilsmisse

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi stor erfaring med bodeling ved skilsmisse, og vi står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du står med i den - ofte mere eller mindre kaotiske - situation.

I forbindelse med skilsmisse tilbyder vi et rådgivningsmøde til fast pris, hvor du får overblik over din situation og dine rettigheder og muligheder. Bliver der behov for det, kan vi også hjælpe dig videre gennem et eventuelt sagsforløb.

Ugifte par, der går fra hinanden, kan have samme behov for en opgørelse og deling af den fælles økonomi. Her kan vi ligeledes hjælpe ved et rådgivningsmøde og i eventuelt sagsforløb.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.