Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Generationsskifte/køb/salg af virksomhed

Generationsskifte/køb/salg af virksomhed

- Få alle papirer i orden fra start

Når man står over for en virksomhedsoverdragelse, skal der være styr på en lang række økonomiske og juridiske forhold, både for den tidligere og den nye ejer samt for medarbejderne i virksomheden. Lad os stå for at få alle papirerne i orden - så kan du læne dig tilbage i vished om, at din virksomheds fremtid bygger på et solidt juridisk grundlag.

Hos Advokathuset Helle Larsen kan vi hjælpe i alle faser af virksomhedsoverdragelsen, fra planlægningen påbegyndes, og til overdragelsen er afsluttet. Vi kan hjælpe med både rådgivning og oprettelse af overdragelsesdokumenter og kontrakter ved flere former for virksomhedsoverdragelse. Læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe i lige netop din situation.

Generationsskifte

Står du over for et generationsskifte i din virksomhed, er det en god ide at begynde planlægningen mindst fem år før generationsskiftet skal gennemføres.

Vi har stor erfaring med alle former for virksomhedsdrift og generationsskifte og kan rådgive dig hele vejen gennem både planlægning og gennemførelse af generationsskiftet. Vi kan desuden hjælpe med at udforme de nødvendige kontrakter og andre dokumenter og aftaler, der skal bringes i orden undervejs.

Køb af virksomhed

Skal du købe en eksisterede virksomhed, er der mange forhold, der skal overvejes - både i forhold til selve købet og betalingen af virksomheden, herunder due diligence-undersøgelser af alle virksomhedens forhold, og i forhold til ansættelsesretlige forhold for virksomhedens medarbejdere.

Vi kan hjælpe med alle faser af processen, fra indledende undersøgelser over tilbudsgivning og til overdragelsen er gennemført.

Salg af virksomhed

Skal du sælge din virksomhed, kan vores erfarne erhvervsrådgivere også her hjælpe dig gennem hele processen. Vi hjælper med både planlægningen af salget, udførelse af due diligence-undersøgelser i samarbejde med den købende virksomhed samt udformning af de nødvendige overdragelsesdokumenter.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.