Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Selskabsform og ejerstruktur

Selskabsform og ejerstruktur

Valg af selskabsform og ejerstruktur i en virksomhed kan have stor betydning - ikke blot for virksomhedens daglige virke, men også for eksempelvis regnskab/bogføring, skat, krav til opstartskaptial, krav til bestyrelse og generalforsamling.

Står man over for at skulle starte ny virksomhed, kan det være svært at overskue, hvilken selskabsform der vil passe bedst til den givne virksomhed. Vi kan rådgive dig omkring de forskellige mulige selskabsformer, herunder også de nye iværksætterselskaber, og hjælpe dig frem til den bedst mulige form og ejerstruktur for din virksomhed. Vi kan desuden hjælpe med at oprette de nødvendige dokumenter, så alle aftaler er gennemarbejdet og dokumenteret.

Også senere i en virksomheds virke kan der være brug for at tage virksomhedens selskabsform og ejerstruktur op til overvejelse. Der bliver måske behov for børsnotering og omdannelse til aktieselskab, eller måske skal der oprettes et ApS med flere ejere, holdingselskaber mv. med hvad det medfører af flere interessenter, der alle skal tilgodeses i den nye virksomhedsstruktur, samt en række juridiske og økonomiske forhold, der skal bringes i orden. 

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi stor erfaring med alle former for erhvervs- og selskabsret og kan rådgive dig om, hvordan du får overblik over alle juridiske og økonomiske aspekter af den planlagte ændringer, samt hjælpe med den praktiske udformning af alle kontrakter og andre nødvendige dokumenter, så virksomheden får det bedst mulige grundlag for dens fremtidige virke. 

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.