Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Bodeling ved samlivsophør

Bodeling ved samlivsophør - Hvem ejer hvad?

Når I som ugift par går fra hinanden, kan det være svært at få gjort op, hvordan I skal dele jeres fælles ejendele og økonomi. Der er tit meget stor forskel på, hvordan du er stillet, alt efter om I eksempelvis begge står på papirerne for jeres fælles bolig, bil og budgetkonto, og tit er det også svært at holde rede i, hvem der har købt hvad af tingene i jeres fælles hjem.

Det kan være svært at få overblik og se alle de mulige løsninger på ophævelsen af jeres liv sammen, og dine ønsker og behov er ofte forskellige fra din tidligere partners. Det kan derfor være en stor hjælp at søge rådgivning om, hvad dine rettigheder er, og hvordan I begge bedst muligt kommer videre.

Få svar på alle dine spørgsmål om bodeling ved samlivsophør

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi stor erfaring med bodeling ved samlivsophør, og vi står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål og uoverensstemmelser, der kan opstå, når I fra hinanden. 

I forbindelse med samlivsophør tilbyder vi et rådgivningsmøde til fast pris, hvor du får overblik over din situation og dine rettigheder og muligheder. Bliver der behov for det, kan vi også hjælpe dig videre gennem et eventuelt sagsforløb.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.