Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Familie

Vi arbejder altid med udgangspunkt i netop jeres situation - store og små familieretslige spørgsmål, der kan opstå, når det handler om vores liv sammen som familie.

Familieret

- få hjælp i alle livets faser

Advokathjælp ved familiemæssige aftaler kan spare dig og din familie for meget besvær og ubehagelige situationer - og hjælpe jer med at løse dem, hvis de opstår.

Advokathuset Helle Larsen er specialister inden for familieret, og indehaver, advokat Helle Larsen, er tidligere formand for Danske Familieadvokater. Vi kan således hjælpe jer, uanset hvilken situation, I står i.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i netop jeres situation, uanset om det drejer sig om ægteskab og samliv, skilsmisse og spørgsmål om forældremyndighed og bodeling, dødsfald, arv og testamente eller de andre store og små familieretslige spørgsmål, der kan opstå, når det handler om vores liv sammen som familie.

I forbindelse med familieret kan vi bl.a. hjælpe med:

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.