Besøg os på facebook Besøg os på linked in
Dine rettigheder som arving

Dine rettigheder som arving

Hvis du er arving, har du nogle fastlagte rettigheder i forbindelse med dødsfaldet, arven og behandlingen af dødsboet. Det kan være svært at få overblik over alle regler og spørgsmål som, "Hvem har ret til hvad?", især hvis der er mange arvinger eller flere, der skal dele boet.

Det kan være spørgsmål som, "Hvem har i det hele taget lov til at stå for fordelingen eller til at have kontakt til skifteretten?", "Hvem har lov til at arve hvor meget, hvis der er både mine, dine og vores børn?" eller "Må man lave privat skifte - og hvilke regler gælder i så fald?"

Vi hjælper dig til at forstå og overskue dine rettigheder, og vi hjælper også gerne med rådgivning og praktisk hjælp i forbindelse med bodelingen.

Kontakt os på tlf. 98 57 12 00
- vi står altid klar til at hjælpe dig!

 

 

Se pris og vilkår her

 
 
Husk også, at du i forbindelse med dødsfald har mulighed for at få et gratis rådgivningsmøde hos os, så vi kan hjælpe dig med at få et overblik over situationen.

 

Vi er din lokale advokat:

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.