Bodeling

Bodeling ved separation eller skilsmisse - Hvordan deler I formuen?

Når et ægtepar går fra hinanden eller samlevere går fra hinanden, vil der ofte være brug for en opgørelse af det økonomiske fællesskab.

Familieret - hjælp til ægteskab, børn, skilsmisse, arv og testamente

Ægtefæller, der bliver separeret eller skilt, har brug for at få delt deres fælles økonomi og fordelt ligedelingsformuen.

Hvad skal der ske med den fælles bolig, hvem skal have bilen og hvordan deles den fælles opsparing? Der er mange spørgsmål og forskellige muligheder.

Få svar på alle dine spørgsmål om bodeling ved separation og skilsmisse

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi stor erfaring med bodeling ved skilsmisse, og vi står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du står med i den – ofte mere eller mindre kaotiske – situation. I forbindelse med separation, skilsmisse eller samliv tilbyder vi et rådgivningsmøde til fast pris, hvor vi forsøger at skabe et overblik over din situation og dine rettigheder og muligheder. Bliver der behov for det, kan vi også hjælpe dig videre gennem et eventuelt sagsforløb.

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!