Dødsfald

Hvilke pligter og rettigheder har jeg?

Når en person afgår ved døden, er der mange ting, der skal tages stilling til.
Dødsbo - opgørelse, bodeling og skifte - Hadsund, Hobro, Aalborg

Er din ægtefælle eller samlever afgået ved døden, eller har du mistet en nær pårørende, er der mange praktiske ting at tage stilling til i en i forvejen svær tid. Vi tilbyder et gratis rådgivnings-møde, hvor vi kan hjælpe dig med at få overblik over din situation og give råd og vejledning om dine muligheder og pligter.

Ud over tabet og sorgen skal der tages stilling til begravelse, deling af dødsboet, arv og en række andre praktiske ting. I den situation kan det være svært at skaffe sig et overblik over, hvilke rettigheder og pligter man har. Vi kan hjælpe med uvildig rådgivning om alle de praktiske og økonomiske forhold, der skal udredes. Hos Advokathuset Helle Larsen kan vi hjælpe dig med at overskue alle forholdene og samtidig råde og vejlede dig på bedste vis ud fra din situation.

Dine rettigheder som arving

Hvis du er arving, har du nogle rettigheder i forbindelse med dødsfaldet, arven og behandlingen af dødsboet. Det kan være svært at få overblik over alle regler og spørgsmål som, “Hvem har ret til hvad?”, især hvis der er mange arvinger eller flere, der skal dele boet.
Det kan være spørgsmål som, “Hvem har i det hele taget lov til at stå for fordelingen af indboet, eller til at have kontakt til skifteretten?”, “Hvem skal arve – og i givet fald hvor meget – hvis der er både mine, dine og vores børn?” eller ” kan man skifte privat skifte – og hvilke regler gælder i så fald?”

Vi hjælper dig til at forstå og overskue dine rettigheder. Hvis du har brug for mere end et rådgivningsmøde, kan vi også repræsentere dig i forbindelse med boets behandling og eventuelle uoverensstemmelser i den forbindelse

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!