Ægteskab og samliv

- Få den bedste start på jeres nye liv sammen

Dit bryllup er en af de største dage i dit liv. Her binder du dig til dit livs kærlighed, og hovedet er fyldt op af lykkelige tanker om jeres fremtidige liv sammen.
Familieret - hjælp til ægteskab, børn, skilsmisse, arv og testamente

Det er dog i den lykkelige tid også vigtigt at huske, at i det øjeblik I gifter jer, har ægteskabet en række økonomiske og juridiske konsekvenser. Det kan ofte være en god idé, inden I gifter jer, at få overblik over om de almindelige regler passer til lige netop jeres situation. Der kan ofte være mange grunde til at lave særlige aftaler, herunder ægtepagt. Det kan eksempelvis være for at beskytte sin formue ved skilsmisse, eller hvis den ene part driver virksomhed.


Også når I flytter sammen, køber hus eller laver andre investeringer sammen – uanset om I er gift eller ej, er det en god idé at få rådgivning omkring økonomiske aftaler, pensioner, forsikringer, testamente mv.
Vi kan hjælpe jer med at få overblik over jeres situation og med at oprette de aftaler, I ønsker, så I sikrer jer selv bedst muligt, uanset hvad jeres liv sammen kommer til at byde jer af gode og svære oplevelser.

Når virkeligheden ændrer sig

Bor man sammen eller er gift, ændrer den økonomiske og juridiske virkelighed sig hele tiden – der kommer børn, en bliver arbejdsløs, en arver, en starter virksomhed op osv.

Når den ene dag tager den anden, glemmer mange ofte at få tjek på de økonomiske og juridiske forhold i familien. Det er derfor en god idé at stoppe op og sætte sig sammen med en uvildig rådgiver for at skabe et overblik over, om der stadig er styr på aftalerne, eller om de ændrede forhold gør det nødvendigt at sikre jer på nye måder.

Hos Advokathuset Helle Larsen kan vi hjælpe med rådgivning, praktisk oprettelse af aftaler, ægtepagt og testamente samt et gennemgribende familietjek, hvor vi sammen gennemgår jeres juridiske og økonomiske situation, herunder arv og testamente samt bodeling ved evt. fremtidig skilsmisse/separation.

Kontakt os på tlf.

eller på

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Advokat Helle Larsen | Advokathuset Helle Larsen - Hadsund & Hobro
Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!