Salg af Bolig

Bistand og rådgivning

I forbindelse med salg af hus, lejlighed eller sommerhus – Lad os hjælpe med papirarbejdet, hvis du skal sælge fast ejendom.

Ejendomsret - hjælp til køb, salg og udlejning af fast ejendom

Har du selv har fundet en køber, kan vi bistå med at gennemføre handlen. Vi kan sikre dig i forbindelse med handlen. Du behøver ikke at anvende en ejendomsmægler. Vi kan udfærdige købsaftalen, bistå med indhentelse af tilbud på betaling af ejerskifteforsikring mv., så du ikke løber nogen unødige risici.

Har du selv fundet din køber – kan vi hos Advokathuset Helle Larsen hjælpe med udarbejdelse af alle handlens dokumenter. Vi rådgiver dig omkring de økonomiske og juridiske forhold, der skal være i orden, når du sælger fast ejendom, og vi bistår dig så du får givet køber de korrekte oplysninger, således at du kan sikre dig mod erstatningskrav for skjulte fejl og mangler.

Vi tilbyder en rådgivningspakke ved salg af bolig hos Advokathuset Helle Larsen, vi hjælper med:

Er du i den uheldige situation, at du er nødt til at sælge dit hus på tvangsauktion, kan vi også i den situation rådgive dig hele vejen gennem processen.

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!