FAMILIERET

Få hjælp i alle livets faser

Vi arbejder altid med udgangspunkt i netop jeres situation – store og små familieretslige spørgsmål, der kan opstå, når det handler om vores liv sammen som familie.
Familieret - hjælp til ægteskab, børn, skilsmisse, arv og testamente

Advokathjælp ved familiemæssige aftaler kan spare dig og din familie for meget besvær og ubehagelige situationer - og hjælpe jer med at løse dem, hvis de opstår.

Advokathuset Helle Larsen er specialister inden for familieret, og indehaver, advokat Helle Larsen, er tidligere formand for Danske Familieadvokater. Vi kan således hjælpe jer, uanset hvilken situation I står i.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i netop jeres situation, uanset om det drejer sig om ægteskab og samliv, skilsmisse og spørgsmål om forældremyndighed og bodeling, dødsfald, arv og testamente eller de andre store og små familieretslige spørgsmål, der kan opstå, når det handler om vores liv sammen som familie.

I forbindelse med familieret kan vi bl.a. hjælpe med:

herunder ægtepagt, testamente, pension og forsikring

herunder arv, rettigheder i forbindelse med bodeling, håndtering af dødsbo og testamente samt pension og forsikring for den efterladte

herunder regler og muligheder ved dine, mine og vores børn

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!