Køb af bolig

Få advokathjælp ved køb af hus, lejlighed eller sommerhus

Ved køb af bolig varetager vi dine interesser i handlen
Ejendomsret - hjælp til køb, salg og udlejning af fast ejendom

Køb af hus, lejlighed eller sommerhus er for de fleste den største investering, de foretager i løbet af livet. Mange penge er på spil, og der er mange penge og bekymringer at spare, hvis du tager en advokat med på råd, når du køber fast ejendom. Sørg for at få skrevet et forbehold om advokatgodkendelse i enhver henseende, før du skriver under, så har vi mulighed for at være med til at sikre din retsstilling bedst muligt i forbindelse med aftalen.

Ejendomsmæglerne varetager interesserne for den, der sælger boligen. De kan registrere overdragelsen, men de er ikke uddannede til at rådgive køberne om alle de ting, der også har betydning, når du køber bolig. Det gælder f.eks. hvis du anvender personskadeerstatning eller arv til køb af ejendommen, hvis du anvender pensionsmidler, hvis du betaler hele udbetalingen, hvis du og din samlever køber boligen sammen, hvor der er brug for at drøfte, hvordan I sikrer hinanden og meget mere. Derfor anbefaler vi altid, at du søger uvildig rådgivning hos en advokat, så du er sikker på, at dine og din families situation også belyses og søges afklaret i forbindelse med handlen.

Få rådgivning og vejledning omkring køb af hus, lejlighed eller sommerhus

Ved køb af bolig hjælper vi dig til at få overblik over alle aspekter af købsaftalen, samt hvilke konsekvenser og forpligtelser aftalen pålægger dig. Det inkluderer bl.a. en gennemgang af forskellige muligheder for at finansiere købet.
Hvis du overvejer at købe bolig, sommerhus eller anden fast ejendom på tvangsauktion er det en god ide at kontakte os før auktionsmødet.

Er I flere der køber sammen?

Køber du hus, sommerhus eller anden fast ejendom sammen med en anden, er det vigtigt, at I får aftalt en række forhold om jeres fælles ejerskab, herunder hvordan ejerskabet til huset skal være. Hvis den ene indskyder et større beløb i huset, bør det afklares, hvordan dette skal håndteres i forbindelse med det fælles ejerskab. Låner medejeren et beløb af dig eller skal i etablere
en samejeaftale eventuelt med en aftale om en skævdeling af friværdien. Det er også en god ide at aftale reglerne for afslutning af samejet.

Køber du huset sammen med din ægtefælle eller samlever, bør I drøfte, hvordan I bedst sikrer hinanden i tilfælde af død, – fx ved at skrive testamente – så den efterladte vil kunne blive i huset, så længe det ønskes.

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!