Forældrekøb / Familiehandel

Både i forbindelse med forældrekøb og familiehandel kan vi bistå og rådgive dig.

Ejendomsret - hjælp til køb, salg og udlejning af fast ejendom

Forældrekøb kan være en hjælp til børnene til at komme ind på ejendomsmarkedet - men en sådan investering kan også være risikofuld. Et andet forældrekøb kan være et køb af fast ejendom, der skal anvendes til køberens forældre.

Der er en række både økonomiske og juridiske forhold, der bør overvejes inden indgåelsen af en handel af en ejendom til brug for enten børnene eller for forældrene. I skal blandt andet overveje finansiering ved købet, beskatningsform i forhold til huslejen og muligheden for, at jeres barn senere køber lejligheden af jer, eller hvad der skal ske med ejendommen, når barnet eller forældrene ikke længere har brug for ejendommen. I forbindelse med et sådan køb til gavn for børn eller bedsteforældre skal du være opmærksom på, at du vil være udlejer af boligen og har dermed nogle forpligtelser. Der vil også være nogle skattemæssige overvejelser i forbindelse med en senere afståelse af ejendommen.
Vi kan hjælpe dig med at få et overblik over fordele og ulemper ved et køb af en ejendom til udlejning til enten børn eller forældre, så I ved, hvad I går ind til

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!