Dødsbo

Opgørelse, bodeling og skifte

Har du mistet en slægtning eller nær pårørende er der mange ting at tage stilling til midt i sorgen.
Dødsbo - opgørelse, bodeling og skifte - Hadsund, Hobro, Aalborg

Det kan være spørgsmål om huset sælges, om en af arvingerne overtager sommerhuset, og til hvilken pris, hvordan skal indboet deles, hvor stor en andel af boet skal de forskellige arvinger have.

Det kan også være spørgsmål, om hvornår må man betale bedemanden, eller hvad man kan gøre, hvis ikke der er penge nok på boets konto til at betale bedemanden.

Men også i relation til betaling af skat, kan der være spørgsmål: skal boet betale skat, og hvor stor er boafgiften?.

Det kan være vanskeligt at overskue opgørelsen af boet, når man er følelsesmæssigt involveret. Vi hjælper jer til overblik over rettigheder, regler og den korrekte fordeling af arven, så fordelingen af boet sker bedst muligt.

Vi står klar til at hjælpe med alle spørgsmål omkring dødsboet

Hos Advokathuset Helle Larsen har vi hjulpet mange familier med dødsboet, og vores erfaring på området gør det muligt at give jer den bedste rådgivning undervejs. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Vi sørger naturligvis for at indsende f.eks. åbningsstatus for boet og boopgørelsen samt betale boafgiften og dødsboskatten til tiden, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Kontakt os på tlf.

eller

- vi står altid klar til at hjælpe dig!

Previous slide
Next slide

Vi er din lokale advokat

Med kontorer i Hadsund og Hobro dækker vi et stort område af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Randers, Viborg, Mariager, Terndrup, Aars, Støvring, Aalestrup og Rebild.

Kontakt os på
tlf. 98 57 12 00

- vi står altid klar til at hjælpe dig!